Prima ta vizita aici? Vezi cum functioneaza site-ul!
x

punctsivirgula.ro

Bun venit pe punctsivirgula.ro, un site de intrebari si raspunsuri din domeniul IT Software.
Afla mai multe!

Bun venit la punctsivirgula.ro


punctsivirgula.ro

punctsivirgula.ro este un site de intrebari si raspunsuri construit in jurul unei comunitati virtuale de programatori, profesionisti si pasionati ai domeniului IT Software.

Site-ul isi propune sa creeze o platforma eficienta care sa ofere solutii de calitate la orice problema ce tine de dezvoltarea software. Dorinta noastra este ca, in timp, aceasta sa fie sursa principala de cunoastere pentru profesionisti sau novici.

Iata cum functioneaza.

Pune intrebari si citeste raspunsurile

Site-ul este construit pe modelul intrebare-raspuns; nu exista articole lungi sau discutii interminabile. Totul este centrat pe intrebari la care oricine poate sa raspunda. Cand un raspuns este considerat satisfacator acesta este selectat dept "cel mai bun raspuns", pentru a ajuta alti cititori sa gaseasca rapid informatia pe care o cauta.

Acest model de functionare are avantajul de a simplifica si eficientiza procesul de gasire a solutiilor.

Asadar, ai o intrebare, gasesti raspunsuri.

Grupeaza intrebarile pe categorii si cuvinte cheie

Fiecare domeniu de activitate din IT care are legatura cu dezvoltarea software are propria categorie pe site. Programare, Dezvoltare Web, Administrare Sistem sunt doar o parte din ele. Poti gasi mai usor raspunsurile care te intereseaza filtrand intrebarile in functie de categorie.

Atunci cand domeniile se intrepatrund si este dificil sa trasezi o linie clara intre ele, apare nevoia unui un alt mod de a grupa intrebarile. Aici intra in scena cuvintele cheie, sau tag-urile, cum le spunem toti ;-) Fiecare intrebare poate avea pana la 5 tag-uri.

Organizat este mai bine.

Primesti puncte pentru contributiile facute

Daca alegi sa contribui la continutul de pe site, vei fi rasplatit prin puncte de fiecare data cand intrebarile sau raspunsurile tale sunt votate de utilizatori.

Cu cat castigi mai multe puncte, cu atat vei putea avansa in ierarhie si vei primi privilegii noi pe site.

Oferi raspunsuri, castigi increderea comunitatii.

Imbunatateste continutul

Poti raspunde la intrebari, adauga comentarii sau chiar modifica intrebarile si raspunsurile celorlalti utilizatori. Toate astea, pentru a oferi cele mai bune raspunsuri comunitatii.

Puterea de a face un web mai bun.

Incepe acum

Incepe chiar acum prin a consulta lista completa de intrebari sau cuvinte cheie. Sau poti pune propria ta intrebare.

...